Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

BAKIRKÖYLÜ VATANDAŞLAR DOKTOR KERİMOĞLU’NU GÖREVE DAVET ETTİ!

 Yaşlılar yurdu binasına, Yeşilköy Mahallesi'nde bulunan site içerisindeki çocuk parkına Belediyesi Tıp Merkezi Binası'nın çatısına, İspirtohane Kültür Merkezi bahçesine ve son olarak Zuhuratbaba mahallesinde bulunan top sahasında başlatılan baz istasyonu çalışmaları vatandaşların tepkisine neden oldu.

VATANDAŞLAR: SAĞLIĞIMIZ ELDEN GİDİYOR

"Mobese Kamerası, Aydınlatma Cihazı" çalışmaları ile yalan söylendiğini de iddia eden vatandaşlar, gerçek mesleği doktor olan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu göreve davet etti. Kerimoğlu'nun göreve geldiği günden beri sosyal anlamda ilçe olarak bir adım ilerlemediklerini, aksine gerilediklerini söyleyen vatandaşlar, "Şimdi de sağlığımız elden gidiyor" diyerek isyan etti.

Uzun süreden beri Bakırköy'de cep telefonları çekmediği için şikayet eden vatandaşlara telekominikasyon şirketleri ile anlaşamadıklarını, şirketlerin büyük paralar istediğini söyleyen belediye yetkililerine artık inanmadıklarını ifade eden vatandaşlar, bu söylemlerle sunni gündem yaratıldığını iddia ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183