Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Bakırköy’de ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı yapıldı

Toplantıya Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, Güvenlik ve Terörden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Çelik ve Güvenlik Büro Amiri H. İbrahim Duran’ın yanı sıra, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yardımcıları katıldı.

ÖZTÜRK’TEN SİYASİ PARTİLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI
Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, toplantıyı seçim öncesi değerlendirmeler yapmak ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Öztürk, siyasi partilerin seçmenlerine ‘kamu düzeninin sağlanması ve bozulmaması’ yönünde çağrıda bulunması gerektiğini ifade etti.
“Görüntü ve ses kirliliği konusunda ortak kararlar alalım” diyen Öztürk, “Mevzuat açık ve net. Önemli olan Bakırköy’e yakışır bir seçim dönemi geçirmek. Tüm siyasi partilere başarılar dilerim” diyerek konuşmasını tamamladı.
Öztürk, “Bakırköy her bölgeden insanların ziyaret ettiği, birlik ve beraberliği örnek olan bir ilçedir. Bu birlik ve beraberliğimizi hep birlikte devam ettirmek, kamu düzenini ve huzurunu devam ettirmek için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ÇETİNER: BAKIRKÖY EN GÜVENLİ İLÇE
İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner ise seçim çalışmalarının kaymakamlığa ve emniyet müdürlüğüne haber verilerek yapılmasının güvenlik ve tedbir alma açısından faydalı olacağını söyledi.
“Hakkınız olan seçim çalışmalarında sizlere biz de yardımcı olalım” diyen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Çetiner, 3. bölgede bulunan Bakırköy ilçesinin en güvenli ilçe olduğunu, bu durumun birlik ve beraberlik içinde devam etmesi gerektiğini belirtti.

Selvi SARITAÇ-Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183