Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Bahçelievler’e iki Bilgi Evi daha geliyor

 Mevcut 10 Bilgi Evine ilave olarak yakında iki yeni Bilgi Evi daha öğrencilerin hizmetine sunulacak. Bahçelievler Belediyesi, bilgi çağını yaşadığımız yüzyılda, yarının büyükleri olan çocukları faydalı bilgilerle hayata hazırlamak ve erdemli insanlar yetiştirmek amacıyla kendi üzerine düşen görevi yerine getirmek için tüm imkânlarıyla çalışıyor.



BİLGİSAYAR DESTEKLİ SINIFLAR

Bahçelievler Belediyesi bünyesinde kurulmuş olan Bilgi Evleri, özellikle 7–14 yaş gurubundaki ilkokul öğrencilerine yönelik hizmet veriyor. Bilgisayar destekli sınıflar ve zengin kütüphanesinde öğrencilere ihtiyacı olan bilgiye kolayca ulaşma imkânı sunulduğu gibi, boş zamanlarında kolektif çalışma, el becerilerini geliştirme, kitap okuma alışkanlığı kazanma, kültürel gezilerle tarihi ve kültürel değerleri öğrenme, çeşitli kampanyalarla topluma faydalı, ahlaklı, erdemli ve bilinçli olma, sanatsal çalışmalarla becerilerini arttırma ve yeni beceriler elde etme imkânı da sağlanıyor.


40 BİN ÖĞRENCİYE HİZMET VERDİ

Açıldığı günden bu yana 40 bine yakın öğrenciye hizmet veren Bilgi Evleri, deneyimli kadrosu ve güvenlik personeliyle öğrencilerin huzurlu ve güvenli mekânı haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Her mahallede bir Bilgi Evi oluşturarak öğrencilerimize daha iyi hizmet verme yarışındayız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183