Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Bağcılarlılar Erbakan’ı unutmadı

 

BAĞCILAR- Bağcılar Belediyesi ve BAGİMDER (Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği)tarafından ömrünü Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadele içinde geçiren eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan için bir anma programı düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi’nde Kuran-ı Kerim okunarak başlayan etkinlikte gazeteci-yazar Ekrem Kızıltaş ve ÖNDER Kurucu Başkanı İbrahim Solmaz, çok yakından tanıdıkları Necmettin Erbakan’ın özel hayatını, siyasetçi kişiliğini, 28 Şubat postmodern darbesini anlattı.

‘BÜYÜK EMEKLER VERDİ’

Erbakan’ın ömrünü adadığı hayalinden bahseden Kızıltaş, “Erbakan Hoca liseden başlayıp bütün hayatını bu ülkenin ve çevresindeki İslam ülkelerinin kendi ayaklarının üzerinde durmasınısağlamak ve Müslüman olsun olmasın dünya üzerindeki bütün ezilen insanların insanca yaşayabileceği bir dünya kurma hayalindeydi. Bütün ömrünü ufukta gözünü diktiği bu hedefe ulaşmak için harcadı. Erbakan hocayı her hatırladığımızda rahmet okumamız gerektiğini düşünüyorum. Erbakan hoca farklı bir insandı onun gibi olmak zordur ama onun gibi olmak için gayret göstermek de fayda var” dedi. Solmaz da Erbakan’la ilgili olarak “Rahmetli Erbakan imam hatiplilerin ve maneviyatlı gençlerin yetişmesi noktasında çok büyük emekler verdi. Bugün maneviyatıyla donanımlı bir nesil ülkeyi idare ediyorsa bunun sebebi Erbakan’dır” dedi.

Kent YAŞAM

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183