Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Bağcılarlı Kung Fu’cular Türkiye Şampiyonu Oldu

 Antalya’da gerçekleşen 2020 Wushu Kung-Fu Türkiye Şampiyonası’na 3 bin sporcu katıldı. Türkiye’nin en iyilerinin mücadele ettiği turnuvada Bağcılar Belediyesi’nden de 12 sporcu yer aldı. Zorlu geçen müsabakaların sonucunda Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Bağcılarlı 12 sporcudan 8’i dereceye girerek madalya elde etti. Rabia Andıç, Yunuscan Hergül ve Burak Daşdemir birinci olarak altın madalya; Gamzenur Avcı, Sümeyye Marangoz, Özcan Özdemir ve Çağrı Atlı ikinci olarak gümüş madalya; Samet Ün ise üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.
Sporcuları tebrik etiğini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Madalyaları toplayarak bizleri sevindiren şampiyonlarımız umutlarımızı boşa çıkarmadılar. İnşallah bu başarılar gelecekteki daha büyük zaferlerin önünü açacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183