Öne Çıkanlar ibb Galatasaray İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı FENERBAHÇE

Bu haber kez okundu.

BAĞCILARLI ÇOCUKLAR KELEBEK ÇİFTLİĞİ’Nİ GEZDİ!

 Sosyal ve kültürel geziler kapsamında düzenlenen Kelebek Çiftliği Gezi Programı Türk ve Suriyeli öğrencilerin kaynaşmasına katkı sağladı. Çiftliğe götürülen 4. Sınıf öğrencileri, ilk olarak kelebeklerin tanıtıldığı bir video izledi. Ardından bahçeyi gezen öğrenciler, burada kelebeklerin koza halini yakından gördüler. Rengarenk kelebeklerin bulunduğu ağaçlık alanı ziyaret eden minik öğrenciler, hoşça vakit geçirdiler. Öğrenciler, yakından gördükleri yüzlerce kelebeğin fotoğraflarını çektiler.


“TÜRK VE SURİYELİ ÇOCUKLARIMIZ KAYNAŞIYOR”


Bağcılar’da yaşayan Suriyeli çocukların eğitimlerini yapabilmeleri için çalıştıklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bunun yanı sıra uyum sorununa da dikkat çekti. Suriyeli çocukların, Türk çocuklarla uyumlu yaşayabilmesi için etkinlikler düzenlediklerini belirten Çağırıcı, “Ülkelerindeki savaştan kaçıp gelerek ülkemize yerleşen Suriyeli çocukların ülkemize uyum sağlaması kapsamında böyle sosyal ve kültürel gezi programları düzenliyoruz. Eğleniyorlar, bilgi sahibi oluyorlar, kaynaşıyorlar” dedi.

 

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183