Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’ın Gülücük kuklası miniklerle buluştu

 Dünya Çocuk Kitapları Haftası” nedeniyle Bağcılar Belediyesi tarafından çocuklara yönelik renkli bir etkinlik düzenlendi. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Şebnem Güler Karacan ile Masal Saati” programına çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Tiyatrocu Karacan, çocukların sevgilisi haline gelen “Gülücük” isimli kuklayla gösteri yaptı. Salonu dolduran minikler, Karacan’ın seslendirdiği Gülücük’ünmaceralarıyla keyifli dakikalar geçirdi. Anne-babalar da Gülücük’ün şarkılar söylediği anlarda çocuklarla birlikte bol bol güldü.

“Çocuklar anlatılan masalla soluksuz bir serüvene çıktı”

Karacan “Gülücük Show” isimli gösteride anlattığı masalla çocukları mizahla karışık soluksuz bir serüvene sürükledi. Bu yolculuk sırasında minikler bir yandan eğlendi biryandan da sevgi, saygı, temizlik, kütüphanede uyulması gereken kurallar ve benzeri konularda bilgilendirildi.

Sahneye çıkan öğrenciler, Gülücük ile tokalaştıktan sonra onunla hem şakalaştı hem de oyunlar oynadı. Programın sonunda minik katılımcılar, alt katta bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi’ne inerek kitap okudu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183