Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da Lise Tanıtım Günleri heyecanı

 

Bağcılar Belediyesi’nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği  “Lise Tanıtım Günleri” etkinliğinde Liseye Geçiş Sınavı’na girecek olan Orta Okul 8.sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı devlet okulları ile özel liseler hakkında detaylı bilgi aldılar.

Bağcılar Meydanı’ndaki etkinliğin açılışına İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Yıldırım’ın yanı sıra okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışta konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemen her alanda olduğu gibi eğitimde de önemli mesafe aldıklarını ifade etti. Çeyrek asırlık Belediye olarak, Bağcılar’a örnek gösterilen marka projeleri kazandırdıklarını hatırlatan Çağırıcı, tüm bu hizmetlerinin temel odağında eğitimin yer aldığını söyledi. Son 5 yılda 26 okulu inşa ederek hizmete sunduklarını kaydeden Çağırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:“Eğitim alanında önemli mesafeler aldık. Yaptığımız yatırımlarla okullarımızın yüzde 70’inde tekli eğitime geçtik. Bugün özel okullarla birlikte 206 okul hizmet veriyor. İnşallah, önümüzdeki yıl tüm okullarımızda tekli eğitime geçeceğiz”

İlçedeki 16 okulu spor salonuna kavuşturduklarını, 7 okulun bahçesine halı saha inşa ettiklerini hatırlatan Çağırıcı, tüm okul bahçelerine kapalı spor salonu ile halı saha kazandıracaklarını ifade etti. Çağırıcı, ayrıca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesini hizmete sunduklarını da belirtti.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183