Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Aydıner’den Çevreci Gençlere Teşekkür Belgesi

 Gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre bırakılması amacıyla Türkiye genelinde yürütülen ’Sıfır Atık’ projesine bir destek de Bayrampaşalı gençlerden geldi. Sueda ve İlayda Ünal kardeşler, 1 yıl içerisinde 10 çuval plastik atık biriktirdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de çevreci gençlere örnek davranışlarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Doğanın ve çevrenin gelecek nesillerin bizlere bir emaneti olduğunu hatırlatan Başkan Aydıner, “İnsanların dünyadan başka yaşayabilecekleri bir yeri yok. Bu nedenle yaşadığımız yeri yaşanabilir olmaktan çıkarmamak ve gelecek nesillerin emanetine sahip çıkmak adına ‘Sıfır Atık’ projesine hepimizin katılması ve destek vermesi gerekiyor dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183