Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

AYDINER İLE ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ DÖNEMİ BAŞLADI

 


31
Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın Bayrampaşa Belediye Başkan adayı olan Atila Aydıner, seçmenin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Bayrampaşa İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Atila Aydıner göreve başladı. Mazbatasını aldıktan sonra partililer ve vatandaşlar ile belediye binasına geçen Başkan Aydıner, burada büyük coşkuyla karşılandı. Düzenlenen karşılama töreninin ardından makamına geçen Başkan Aydıner, 3. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Başkan Aydıner’in ev sahipliği yaptığı törene AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba, yeni seçilen belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile belediye personeli katıldı.

BAŞKAN AYDINER: “YENİDEN HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ”

Törende yaptığı konuşmada Bayrampaşa halkının hizmetkârı olduğunu vurgulayan Başkan Aydıner, “Halkımızdan aldığımız güçle gönül belediyeciliğimizi sürdürmeye ve canla başla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz Hakk’ı seviyor, Hakk’ın yarattığı halkı seviyoruz. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Makam koltuklarının halkın koltuğu olduğunu söyleyen Başkan Atila Aydıner, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizler Allah’a güvendik, halkımıza inandık ve bu inançla halkımızdan oy istedik. Değerli Bayrampaşalı hemşehrilerimin teveccühüyle 31 Mart’ta bir kez daha başardık. Yeni dönemde yepyeni bir sayfa açacağız. Çalışmalarımıza yeni bir ruh, yeni bir dinamizm katacağız. Halkımızın bize yaptığı ikazları da derinlemesine analiz edeceğiz. Bize oy veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir. Hizmette asla ayrım yapmadık, yapmayız da. Bunu AK Parti belediyeciliği ispatlar. Başkanlık görevi ateşten bir gömlektir. Bu göreve sadece hizmet etmeye gelinir. Halkın koltuğunda otururken tüyü bitmedik yetimin hakkını ne yeriz ne de yediririz. Bayrampaşa’da 300 bin insanımıza karşı sorumluyum. Bana oy verenin de veremeyenin de belediye başkanıyım. Çünkü halkımızın desteği varsa biz varız. O nedenle birlik, bütünlük ve kardeşlik içinde ilçemizi hak ettiği noktaya taşımayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle seçim döneminde ve sonrasında göstermiş olduğunuz ilgi, sevgi ve desteğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor; seçim sonuçlarının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Törende Milletvekili Canan Kalsın, Kaymakam Canbaba, Ersin Saçlı ve Yaşar Kaba da birer teşekkür konuşması yaptı. Toplu halde fotoğraf çekimi ile son bulan törenin ardından Başkan Aydıner, makamına geçerek 3. kez başkanlık koltuğuna oturdu ve tebrikleri kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183