Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Aydın gençlerle platformu fark yaratıyor...
 Kuruluşu kısa bir süre öncesine dayanan ve kimi çevrelere göre AK Partili, kimi çevrelere göre MHP’li kimilerine göre ise Ulusalcı bir yapıya sahip olan yeni dönemin gençleri fark yaratan çalışmalarıyla kendilerinden söz ettirmeye başladılar. Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu Trakya'da Bahar Konserleri'nin Startı Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde verildi. 'Aydın Gençlerle Aydınlık Yarınlara' isimli etkinlikte konuşan Genel Başkan Muhammet Talha Enis, platformun vatanını, milletini ve bayrağını seven gençlerden oluştuğunu söyledi. 0 0 0 0 Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı 'Aydın Gençlerle Aydınlık Yarınlara' adı altında Trakya'nın Muratlı ilçesinde bir konser etkinliği düzenledi. Aydın Gençlik Platformu Genel Başkanı Muhammet Talha Enis önderliğinde ve İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonuyla gerçekleştirilen konser Muratlı ve Tekirdağ halkının yoğun ilgisini çekti. Konser programına protokolden de çok sayıda katılım oldu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı. AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Metin Arıcı, Muratlı Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Albayrak, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım konsere katılarak birer konuşma yaptı. Bütün konuşmacılar Aydın Gençlik Platformu'na çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti. 


“Bu yolda kenetlendik..!”
Geceye katılanlara bir konuşma yapan Aydın Gençlik Platformu Genel Başkan Muhammet Talha Enis, kısa süre önce oluşumumuzu tamamladığımız platformun üyeleri "Vatanını, milletini, bayrağını, devletini seven gençlerin oluşmaktadır. Aydın Gençlik Platformu Türk gençliğine yakışır bir şekilde kısa zamanda birçok etkinliye imza attı" dedi. Konuşmasını, "Ülkemizin bekası için biz Türk gençliği olarak bu yolda kenetlendik" şeklinde sürdüren Enis, "15 Temmuz darbe girişimini yapanlara karşı milletimizle birlikte tanklara göğsümüzü siper ettik. Darbe girişimi sonrası yine Tarabya Köşkü önünde bir buçuk ay sayın Cumhurbaşkanımızın yanında nöbet tuttuk" açıklamasını yaptı. 


“Platform çığ gibi büyüdü” 
Aydın Gençlik Platformu İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili ise Türkiye'nin birçok noktasında gerçekleştirdikleri etkinliklerle platformu çığ gibi büyüttüklerini belirterek, "Amacımız bu tür organizasyonlarla Türk gençliğine milli birlik ve beraberlik, vatan, millet, devlet, sevgisini aşılamak" ifadelerini kullandı. 


“MÜCADELEMİZ GENÇLER İÇİN”
 Aydın Gençlik Platformu İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili konser öncesinde yaptığı açıklamada platformun amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Aydın Gençlik Platformu olarak Balık Ayhan'la birlikte referanduma destek vermek amacıyla konser düzenlediklerini belirten Vergili, "Aydınlık yarınlar için, bizlerin yaşadığı sıkıntıları çocuklarımızın yaşamaması için referandum için evet çalışması yapıyoruz. Bu etkinliklerimiz İstanbul'un farklı ilçelerinde de yapılıyor. Gençlerimizi kahve köşelerinden, esrardan eroinden uzaklaştırmak istiyoruz. Mücadelemiz bu yönde. Tek amacımız; Bizim yaşadığımız sıkıntıları çocuklarımız yaşamasın" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183