Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

AYDIN, FETÖ DAVALARINI SİLIVRİ'DEN TAKİP EDİYOR

 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, FETÖ'ye yönelik davaları takip etmek için Silivri'ye gitti. Aydın, yargı sürecinin gayet güzel işlediğini belirterek, “Beklemek lazım, sabırlı olmak lazım” dedi.


Milletin hain darbe girişimini topyekun engellediğini aktaran Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Devletimiz kurumlarıyla gayet güzel işliyor. Silivri'de görülen davaların yargı süreci gayet güzel işliyor. Eski bir avukat olarak yargı süreçlerini bilen bir insan olarak söylüyorum. Beklemek lazım, sabırlı olmak lazım, bağımsız yargıya güvenmek lazım. İnanıyorum ki sağlıklı ilerleyen bu süreç sağlıklı sonuçlar verecektir ve hakkaniyete ve vicdana uygun kararlar çıkacak diye umuyorum.




Tabii anayasamıza göre ve kanunlarımıza göre, mahkeme duruşmalar alenidir. Herkese açıktır. Bir vatandaş ve Belediye Başkanı olarak bu duruşmaları izlemek istiyorum, merak ediyorum. Herkesin takip etmesini tavsiye ediyorum. Mağduruz aynı zaman da bir mağdur olarak da duruşmaları takip edeceğim. AK Parti İl Başkanlığı’nın önündeki olaylarla ilgili açılmış bir dava var. İnşallah 24 Temmuz’da görülecek olan o davaya da müdahil olacağım.”



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183