Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Aydın, din görevlileriyle buluştu

Programa Başkan Remzi Aydın'ın yanısıra, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah Özderya, Diyanet Sen Genel Başkan Vekili Osman Aydın, Diyanet Sen 1 Nolu Şube Başkanı Sezai Kaynar, Diyanet Sen Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçede bulunan çok sayıda din görevlisi katıldı.
Osmanlı Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Aydın, “İmamlarımızın 15 Temmuz gecesi bu imamet görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerine şahit oldum. Bundan sonra da imamet görevimizi yaparken çocuklarımızı, gençlerimizi ve halkımızı sahih İslam anlayışıyla donatmak ve eğitmek mecburiyetindeyiz" dedi.



Konuşmasında Eyüp Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden de bahseden Başkan Aydın şunları söyledi:
“Bizim faaliyetlerimizin en yoğun, en çok öne çıkan kısımları gençlik ve eğitim hizmetlerimizdir. Artık belediyeler sadece park, bahçe, yol yapan kurumlar değil. Yeni belediyecilik anlayışında belediye başkanları şehirlerinin geleceğinin vizyonunu çizen insanlardır. Bu süreçte her bir insanın her sorunuyla ilgilenmek zorundadırlar. Bir çocuğun doğumu öncesinden başlayarak, doğumu, yaşamı, eğitimi ve yaşamındaki her süreç belediyenin hizmet alanına girmektedir. Dolayısıyla bizler Eyüp Belediyesi olarak özellikle 15 Temmuz gibi günlerin yaşanmaması adına insanımızı eğitmenin çok önemli bir iş olduğunun farkındayız. Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri ve diğer faaliyetlerimizde, çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi şeylerle muhatap etmenin, onları iyi şeylerle meşgul etmenin gayreti içerisindeyiz.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183