Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Avcılar’da ‘Sahtecilik’ Operasyonu

 

AVCILAR- Edinilen bilgilere göre; İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Organize ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, sahtecilik yaptığı öğrenilen H.H.'yi teknik ve fiziki takibe aldı. Jandarmanın çalışması sonucunda, Avcılar'daki bir matbaaya düzenlenen operasyonda, H.H., gözaltına alındı. Zanlının, "suç işlemek amacıyla örgüte üye olmak, resmi belgede sahtecilik, mühürde sahtecilik" suçlarından 5 arama kaydının olduğu tespit edildi.

TUTUKLANDI

Matbaada yapılan aramada, sahte olduğu belirlenen çok sayıda nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, ikamet izin kartı, yurt dışı oturma belgesi, diploma, ustalık belgesi ile resmi kurumlara ait sahte mühür ve sahte belge yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. H.H.'nin, başta terör örgütü üyeleri olmak üzere aranan kişiler adına sahte kimlik ve belge hazırladığı iddia edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.H. mahkemece tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183