Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Avcılarda kaliteli yaşam, sağlıklı ulaşım

 Avcılar Belediyesi, bünyesinde bulunan diğer kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak, ilçede yaşayan vatandaşların günlük yaşamın getirdiği olumsuzluklardan ve aksaklıklardan etkilenmemeleri için faaliyetlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda; bir yandan önceki yıllarda belirli bölgelerde Avcılar Belediyesi tarafından imalatı yapılan dekoratif aydınlatma direkleri ve tesislerini TEDEAŞ standartlarında yenileyen belediye, revizyonu tamamlanan aydınlatma tesislerini de BEDAŞ’ateslim etmeye başladı. Aynı çerçevede, Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile beraber, Halide Edip Adıvar Parkı aydınlatma tesisi alt yapı çalışmalarını tamamladı


HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde ikamet eden, yangın felaketine maruz kalan bir ailenin evinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü elektrik ve su tesisatı tadilatı yaparken,Fen İşleri Müdürlüğü de boya ve bakım çalışmalarınıtamamlayarakvatandaşların günlük yaşamına hızlı bir şekilde dönmesini sağlamış oldu.
Fen İşleri ayrıca çocuklarının daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle ilçe genelinde yer alan okullarda bakım ve onarım çalışmalarının dışında, öğrencilerin teneffüs zamanlarını hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri için okul bahçelerini oyun alanları olarak düzenliyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerininGümüşpala Mahallesi Şükrübey Caddesi’nde yürüttüğü yol yenileme çalışmasına katılıp yerinde gözlemleyen Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız, cadde ve sokak aydınlatma çalışmalarımız, okullarımızda gerçekleştirilen çalışmalarla; halkımızın daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartlarından yararlanmaları hedefleniyor” dedi. 

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183