Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Avcılar’da Can Dostlar Koruma Altında

 Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kış aylarına geçtiğimiz günlerde, hem ilçe genelinde yaşayan sokak hayvanları için hem de rehabilitasyon merkezinde misafir olan hayvanlar için kış mevsimi hazırlıklarına devam ediyor.

 

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde misafir olan sokak hayvanlarının yaşadıkları alanların önü branda yardımı ile kapatılırken, üşümemeleri için altlarına yorgan ve battaniye seriliyor. Isıtıcılar yardımı ile yaşadıkları alanlar daha sıcak hale getiriliyor. Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Veterinerlerinin ve çalışan herkesin severek ilgilendiği sokak hayvanlarınınsa, hem kalpleri sıcak kalıyor hem de fiziksel olarak soğuktan korunuyorlar.

 

SATIN ALMA SAHİPLEN

 

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ameliyat sonrası bakım bölümü olan ‘Postoperatif Bölümü’ ve Kedi Müşahede Evleri’ne sokak hayvanlarının vücut ısılarının stabil kalabilmesi için ısıtıcılar yerleştirilirken, brandası olmayan Kedi Evlerinin de tamamlanması için çalışmalarına hız verdi.

Bünyesinde misafir olan yavruların bakımlarına da büyük özen gösteren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Satın Alma Sahiplen’ adı ile başlatılan kampanya ile Avcılar halkının duyarlılığı ve sağduyusu sayesinde de onlarca sokak hayvanına yuva bulunmasını sağlıyor. SENAY BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183