Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

“Atatürkçüyüm demekten çekinmeyin”

 

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, ADD (Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği)’nin düzenlediği kabul töreninde yeni üyelere kartlarını verdi. Etkinliğe, Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Avukat Celal Ülgen, Kartal ADD Başkanı Gürsel Öğüt ve çok sayıda birim müdürü katıldı. Kabul töreninde, Kartal ADD Başkanı Gürsel Öğüt yaptığı konuşmada Kartal ADD’nin dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdiğini kaydetti.

 

‘BU SAVAŞ ABD’YE KARŞI’

 

Kartal ADD Başkanı Gürsel Öğüt, “Bizler sonsuza kadar aynı şuur ve inanç ile yolumuza devam edeceğiz. Bizlerden sonra gelecek olan genç kuşağımızda aramızda onlar da aynı şuur ve bilinç ile bu aydınlık yoldan yürüyecekler. Amacımız hem yeni üyelerimizin kimlik kartlarını takdim etmek, hem de dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirerek 2019 yılında ülkemizi uçurumun kenarından almaktır. Bugün Afrin’de Amerika Birleşik Devletleri’nin besleyip, büyüttüğü; PKK, YPG, IŞİD gibi terör örgütleri ve taşeron caniler ile Mehmetçiğimiz canları pahasına savaşıyor. Aslında verilen bu savaş sadece teröristlere karşı değil emperyalistler ve ABD’ye karşıdır.” ifadelerini kullandı.

 

‘KURTULUŞ ATATÜRK’TE’

 

Başkan Altınok Öz ise, Türkiye’nin yaşadığı zor günlerden çıkabilmesinin tek yolunun Atatürkçü düşüncede olduğunun altını çizerek, “ADD’ye katılan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fikir olarak beraberdik; ama bugün daha büyük sorumluluk alarak yol alacağız. Atatürk’ün adının anılmasının sıkıntılı olduğu bir dönemde bile bizler ‘Atatürkçüyüz’ demekten hiç çekinmedik. Atatürkçüyüm diye ortaya çıkanlar, önce tabelalarından kaldırdıkları T.C. ibaresini yerine koyacaklar, sonra andımızı yeniden okullarımızda okutmaya başlayacaklar. Bu yaştan sonra Atatürk’ü bilemiyorsanız bir bilene sorunuz. Yanılabilirsiniz, etrafınızdakiler sizi yanıltabilir; ama ülkenin bu zor şartlarında çıkış yolu Atatürk’tedir” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından Başkan Altınok Öz ve beraberindekiler, derneğe üyeliği kabul edilenlerin kimlik kartlarını teslim etti.

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183