Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Atatürk şehri Büyükçekmece!

 



Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bugünlerimizi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu Cumhuriyetin ilelebet yaşatılacağını belirterek; “Ulu Önder Atatürk, askeri dehasının yanı sıra barışçı ve demokrat devlet adamlığı ile dünyaya örnek olmuş, tüm insanlığın saygı duyduğu bir liderdir”  dedi.

 

“Atatürk’ün manevi mirasına sonsuza değin sahip çıkacağız”

 

Büyükçekmece Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda ilçenin tüm meydanlarına Atatürk Anıtı dikerken, vatandaşlar da sitelerine Atatürk Büstü yaptırarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasını yaşatıyor.  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece halkının Atatürk’e ve onun devrimlerine sahip çıktığını belirterek şöyle konuştu; “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, tüm dünyaya örnek olmuş büyük devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun eserlerini sonsuza kadar yaşatmak hepimizin öncelikli görevidir. Bunun içinde yapılması gereken Atatürk’ü doğru anlamak, anlatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Uçurumun kenarında olan, parçalanması an meselesi olan ve kurtulması mucizelere kalmış bir milleti kurtarmasının yanı sıra; yıkılmış bir imparatorluktan, çağdaş bir Cumhuriyet meydana getiren Atatürk’e karşı hepimizin minnet borcu bulunmaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirasçıları olarak, onun en büyük eserim dediği Cumhuriyeti ve onun kurucu felsefesini koruyacağız. Türk ulusunun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, tarihin en büyük devlet adamı ve devrimcisi Atatürk, sonsuza kadar gönlümüzde yaşayacak, ilke ve devrimleri bizlere yol gösterecektir. Atatürk’ün bu ülke için yaptıklarını anlatabilmek adına, onun aziz hatırasını yaşatmak adına Büyükçekmece ailemizle birlikte Atatürk’ün manevi mirasına sonsuz değin sahip çıkacağız." 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183