Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de yeşil seferberliği

Daha yeşil, daha temiz, daha estetik ve daha kullanışlı hale getirilen parklar, engelli vatandaşlar için de daha uygun olacak şekilde dizayn edilecek.
Kayışdağı Mahallesi’nde 18 bin metrekare alana sahip 80. Yıl Cumhuriyet Parkı, yenileme çalışmaları sonrasında, mahallenin en gözde uğrak yeri haline gelmesi defleniyor.



Yenilenen parkta; sentetik çim kaplı futbol sahası, basketbol sahası, engelsiz çocuk oyun grupları, spor aletleri, süs havuzu, kamelyalar, sarmaşıkların tırmandığı gölgelikler ve banklar yer alacak. Aydınlatmaları da yenilenen parkta koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanları da olacak.



Esatpaşa Mahallesi’nde e 6 bin 180 metrekare alan üzerine kurulu olan ve tamamen yenilenen Papatya Parkı da; futbol ve basketbol sahasına, engelsiz çocuk oyun grubuna sahip olacak. 215 metre uzunluğunda koşu parkuru bulunacak parkın içerisinde açık hava spor aletleri de yer alacak.



Çocuklar için rahatça spor yapabilecekleri, bisiklete binebilecekleri ve oyunlar oynayabilecekleri bir yer haline gelen Papatya Parkı, yetişkinler için de spor ve dinlenme alanı olacak.



HENÜZ İSİM VERİLMEDİ
Küçükbakkalköy Mahallesi’nde Sarı Karanfil Sokak üzerine 1095 metrekare alana sahip olan ve tamamen yeni yapılan park, mahalle arasında bir dinlenme alanı olarak hizmet veriyor. Yeni yapılan ve henüz isim verilmeyen parkta; çocuk oyun parkuru, spor aletleri, kamelya, dinlenme ve oturma alanları bulunuyor.



Barbaros Mahallesi’nde Kızıl Begonya, Mor Amber ve Mor Sümbül sokaklarının kesişiminde yer alan 8 bin metrekarelik büyüklüğe sahip alana da, sarmaşıklı gölgelikler ve kamelyalar yerleştirildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183