Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de Yaz Spor ve Yaz Sanat Okulları kayıtları başladı

 09-19 Haziran tarihleri arasında Basketbol, Voleybol, Futbol, Tekvando, Kick Boks, Jimnastik, Yüzme, Tenis dallarında ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırdı.
Eğitim dönemi 20 Haziran – 09 Eylül tarihleri arasında yapılacak Yaz Spor Okullarında dersler; Pazartesi- Çarşamba, Salı- Perşembe ve Cuma- Cumartesi olmak üzere 2 gün 1’er saat olarak yapılacak. Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu’nda Basketbol, Voleybol, Tekvando, Jimnastik, Esatpaşa İmam Hatip Lisesi’nde Voleybol ve Basketbol, Yeni Çamlıca Ataevi Futbol Sahası’nda Futbol, TEB Ataşehir Anadolu Lisesi’nde Tenis, Ali Fuat Cebesoy İlkokulu ve İhsan Kurşunluoğlu Ortaokulu’nda Kick Boks, Ataşehir MAREV Sosyal Tesisleri Havuzu’nda Yüzme branşlarında eğitimler verilecek.



Yaz sanat okulları iki dönem olacak

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Yaz Sanat Okulunun kayıtları 13 Haziran 2016’da başladı. Daha çok çocuğa ulaşabilmek için iki dönem halinde yapılacak Yaz Sanat Okullarından ilki 11 Temmuz – 05 Ağustos 2016 tarihleri arasında, ikincisi 08 Ağustos - 02 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Bu yıl on birimde eş zamanlı yapılacak Yaz Sanat Okulları; ATAMEM, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, İçerenköy Sanat Merkezi, İnönü Ataevi, Kayışdağı Lions Ataevi, Ferhatpaşa Ataevi, M. Kemal Ataevi, Aşık Veysel Ataevi ve 30 Ağustos Ataevi’nde gerçekleştirilecek.


Yaz Sanat Okullarında 7-15 yaş arası çocuklar için; mucitler atölyesi, becerikli eller, oyunlu İngilizce, satranç, akıl zeka oyunları, eğitsel etkinlik, hijyen eğitimi, bilgisayar, mutfak atölyesi, koro, ritim, dans, enstrüman yapımı, temel müzik eğitimi, halk oyunları, resim, drama, müzik bilgisi ve enstrüman tanıtımı sınıfları bulunacak. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183