Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de bağımlılıkla mücadele atağı

 Ataşehir Belediyesi öncülüğünde, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Ataşehir Kaymakamlığı ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de proje ortakları olduğu, Yeni Hayat Gençlik Merkezi’nin açılışı Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Parkı’nda yapıldı.


 
Ataşehir Belediye Başkanı Sadık Kayhan törende yaptığı konuşmada, “Artık dünya yerel hizmetlere farklı bakıyor. Bu projenin çok değerli olmasının nedeni ise insana bizzat dokunan bir proje olmasından kaynaklanıyor. Artık çağdaş ülkelerde yerel hizmetler, yapılan yolla, parkla, toplanan çöple ölçülmüyor. Çağdaş belediyecilik artık sosyal projelerinin neresinde olduğunuzla ve ürettiklerinizin topluma olan yansımalarıyla ölçülüyor. Bu önemli projede emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Bugüne kadar 12 bin kişiye ulaşılması da bu projenin başarılı olduğunun bir göstergesidir. 3 yıl süreli bu projemizin asıl amacı gençleri doğru yönlendirebilmektir” dedi.


 
Gençlerin olumlu yönde gelişmesinin önemine dikkat çeken Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “En önemli amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak. Bir kişiye bile ulaşsak bizim için çok önemli bir adımdır. O yüzden bu projelerin devamlılığını önemsiyoruz. Üzerimize düşen her ne olursa olsun gençlerimiz için yapmaya hazırız” dedi.
 
Yeni Hayat Gençlik Merkezi’nin 12.600 genç ve aileye ulaşılarak, bağımlılıkla mücadele alanında farkındalık kazandırıldı. Merkezde atölye faaliyetlerine katılan gençlerin, olumlu davranış geliştirmelerine katkı sağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183