Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

ASIM KÖKSAL MUŞ:''CEHALETLE MÜCADELE ETMEDEN ,MAĞDURİYETLE MÜCADELE EDEMEYİZ''

 BAKADER Başkanı Asım Köksal Muş, “Cehaletle mücadele etmeden, mağduriyetle mücadele edemeyiz” diyerek, önceliklerinin eğitim ve kültür olduğunu söyledi.
Ülkenin herhangi bir bölgesinde ihtiyacı olan her okula ve her öğrenciye destek olmaya çalıştıklarını da söyleyen Asım Köksal Muş, BAKADER’in Şırnakta kurduğu bir kütüphane ve Gökçe Ada’da kurulan Cumhuriyet Kütüphanesi’ne de destek olduğunu belirtti. Tespit ettikleri ihtiyaç sahibi okullara da kitap, kırtasiye ve öğrencilere giysi yardımlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.Kültür gezileri, takı, dizayn, ahşap boyama, örgü, kırk yama ve kumaş kurslarıyla da çalışmalarına devam eden Bakırköy Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği, geleneksel hale getirdikleri Aşure Günü’nde Bakırköylüler le bir araya gelerek ülke gündemini ve Bakırköy’ü değerlendirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183