Öne Çıkanlar CHP Kartal Belediyesi gündem haber Yerel seçim haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

ARALIK İLÇESİ YENİ KANALİZASYONA VE SU ŞEBEKESİNE KAVUŞUYOR.

   Aralık belediye başkanı Bayram Teksay,”İlçemizde bulunan kanalizasyon şebekesi yetersizdi. Her geçen gün nüfusumuz artıyor. Bu konuda iller bankasına müracaatımızı yapmıştık onaylandı. Şu anda ilçemizde kanalizasyon çalışması devam ediyor. 19 km alana kanalizasyon şebekesi 18 km alana da su şebekesi çekilecek. Her iki şebeke 9 milyon 200 bin TL mal olacak. Kanalizasyon şebekesi Nisan ayının birinde yapımına başlandı. Bittiğinde su şebekesi başlayacak 9 ay içinde bitmesi planlanıyor. Daha erkende bitebilir.  %50 si iller bankası %50 sinide belediyemiz karşılayacaktır. Yeni Kanalizasyon ve su şebekesi bittiğinde ilçemiz modern bir görünüme kavuşacaktır.”dedi.

               

            19 kilometre uzunluğundaki yeni kanalizasyon hattı ile birlikte Aralık ilçesinin daha modern bir alt yapı sistemine kavuşacağını ifade eden Teksay, ilçemizin alt yapı sorununu da ortadan kaldıracağımız için mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Aralık Ilçesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183