Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

‘Aldı Köroğlu’ Görücüye Çıktı

 Araştırmacı Yazar Şair KARSAD Başkan Yardımcısı Tuncay Zavatcu’nun proje mimarı olduğu ve Kars Ardahan Iğdır Yöresi Sanatçılar Derneği (KAR-SAD)’nin, 29 Mart Cuma gecesi Esenyurt-Kıraç, Erol Olçok Sanat ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Aldı Köroğlu’ projesinin Gala gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Dernek Başkanı Olan Mehmet Yılmaz’ın koro şefliği yaptığı gecede yazar-şair Tuncay Zavotcu, usta ozanlardan Aşık Mustafa Kurbanoğlu, Murat Zorba, Özgan Akçı, Uğur Güven, Enver Şen, Yılmaz Yıldırım, Selehattin Arslan, Fevzi Yıldırım ve Hakan Çelik sahne alan sanatçılar oldu. Gecede Köroğlu’nun hayatından hikayeler anlatan Tuncay Zavotcu’ya, sazları ve koçaklamalarla eşlik eden ozan ve sanatçılar adeta Köroğlu’nu yeniden yaşattı. Köroğlu’nun hayatından kesitler canlandıran Gülay Aras ve Gülay Aslan ise oyunculuklarıyla alkış aldı.  Başından sonuna kadar keyif dolu geçen program herkes tarafından beğeni topladı.  

“YAKLAŞIK 10 AYLIK BİR ÇALIŞMA YAPILDI”

Gala gecesinin provalarının yaklaşık 10 ay  sürdüğünü belirten KAR-SAD Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz, “Çok çaba sarf ettik, çok yorulduk ama karşımızda bizi keyifle dinleyen izleyicileri görünce çabalarımızın karşılığını aldık” ifadelerini kullandı.

Gamze ÜNLÜ / Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183