Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Alatape: “Esenyurt’ta ayrı bir yeriniz var”

 

ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı VİP salonunda düzenlenen kahvaltıda, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları Togay Çoban ve Gazanfer Karakaş selamlama konuşmaları yaparak, hemşerilerinin her zaman ve her platformda birlik ve beraberlik içinde olmaları için çaba gösterdiklerini dile getirdiler. Meclis üyeleri Mercan Koç ve Âdem Saçin’nin selamlama konuşmaları ardından Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli söz aldı. Beşli, “ Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıl dönümünü minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Bugün yine Afrin’de ülkemizin ve devletimizin selameti için çarpışarak, şehit olan ve tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Kahvaltı programımız hayırlara vesile olsun” dedi.


TEŞEKKÜR ETTİ

Paşali Beşli ardından Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu söz alarak hemşerilerini selamladı. Süleymanoğlu, “ Ne zaman bir toplantı tertiplesek, ne zaman birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulursa, Kars-Ardahan-Iğdır her kesimiyle yanımızda dimdik olarak durmuştur. Burada 14 yıldır yerel yöneticilik yapmaktayım. Bu sürede her zaman bana destek olan hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

TEBRİK ETTİ

Başkan Vekili Süleymanoğlu’nun konuşması sonrasında AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer söz aldı. Değer, “Esenyurt ‘ta istediğimiz birlik ve beraberlik bugün ki kahvaltımızda Kars-Ardahan ve Iğdır’lı hemşerilerimizde görmekteyiz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun hep bir aradasınız. Bu manada sizleri tebrik ediyorum. Kahvaltı programınızın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

‘ESENYURT’TA AYRI BİR YERİNİZ VAR’

Programda son olarak söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt ‘ta tüm dernek, STK ve kuruluşlar ile ilçede birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olması için birlikte ve kolektif bir anlayış içinde olacaklarını ifade etti. Başkan Alatepe, “ Ortak noktamız, ortak paydamız ne ise o noktada buluşmalıyız, birlik içinde olmalıyız. Sayısal etkinlik ya da nüfus değil, daha çok nüfuz edebiliyorsak o anlamda etkiliyiz demektir. Göreve geldiğimiz bu kısa süre zarfında yapılması gerekenleri en hızlı ve kısa zamanda yapmanın düşüncesindeyiz. Sizler yani Kars-Ardahan-Iğdır’lı hemşerilerim Esenyurt ’un en eski toplumu ve ilçenin siyasi yerlileri, siyaseti ilçeye yerleştirenlersiniz. Bu manada Esenyurt ‘ta çok önemli bir yeriniz var. Bu memleket hepimizin ve birlik içinde olmak zorundayız. Biz Afrin’e huzur getirmek için girdik. Bugün girmeseydik eğer, yine Hatay’da, Gaziantep’te bir savaş verecektik” ifadelerini kullandı.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183