Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

AKYAP’TAN GELENEKSEL İFTAR
 Akyap' tan iftarlı proje  tanıtımı
 
AKYAP inşaat, proje, mimarlık ve emlak yönetim Kurulu Başkanı İsa Akkaya ramazan programı kapsamında STK’lar, işadamları ve gazetecilerle bir araya geldi. Rolux Royal’de düzenlenen programda dostlarıyla birlikte iftarını açan Akkaya, tüm kitlelere sesini duyurduğu ilk iftar programı için bundan sonra her yıl aynı birlikteliği farklı formatlarla devam ettireceğini ifade etti. Akkaya toplantının amacının bu mübarek günde bir arada olmak olduğunu söylerken konuklarına yeni projesinden de bahsetti. Amacının çıkmış olduğu yolda doğru ve dürüst ilerlemek olduğunu dile getiren İsa Akkaya, AK Tower adlı yeni ve şu ana kadarki en büyük projesi ile bölgeye değer katmaya devam edeceğini açıkladı.
 
Akyap iftar yemeği gelenekselleşecek 
 
Yoğun katılımla gerçekleşen, gelenekselleşmesi öngörülen ilk iftar yemeği için İsa Akkaya, “Geleneksel hale getireceğimiz iftar yemeğimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, komşular arası dayanışmayı, kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenledik” dedi.
 
Semazen eşliğinde iftar
 
Düzenlenen davete katılım oldukça yoğun oldu. Bölgenin Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, İşadamları, Vakıf Temsilcileri, Sanat camiası ve basın mensuplarının da geceye ilgisi büyüktü. Gece semazen gösterileri ve ünlü müzisyen Ferhat Oğuz Koç'un ilahileri eşliğinde devam etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183