Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme memur nikah sarayı heyecan Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Akpolat; Şeffaf belediyecilik anlayışını Beşiktaş’ta hakim kılacağız

 

31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, Konaklar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gören Akpolat, toplantıda yaptığı konuşmasında ‘Beşiktaşlı tüm vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların tamamını biliyoruz. Sorunlarımızın büyük bir bölümü  özellikle ulaşım ve trafik ve yeşil alanlar konusunda yaşanan sorunlarımızın çözümü İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin atacağı adımlarla çözülebilir. İnanıyoruz ki 31 Mart günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’u alacak ve bu önemli sorunlarımızı en kısa sürede çözeceğiz’ dedi.

Beşiktaş halkıyla birlikte Beşiktaş’ı yöneteceklerini belirten Akpolat, ‘Hayata geçireceğimiz projelerler, hizmetlerden ve tüm çalışmalardan Beşiktaşlı yurttaşlarımız haberdar olacak. Bütçemiz denetlenebilir olacak. Katılımcı bütçeyi gerçekleştireceğiz. Herhangi bir mahallemize yatırım yapmadan önce Kent Konseyimiz o mahallemizin ihtiyacını belirleyecek. Mahalle sakinlerimizin ortak aldığı kararlarla hizmet konularımızı belirleyeceğiz. Şeffaf bir belediyecilik anlayışını Beşiktaş’ta hakim kılacağız’ diye konuştu.

Özellikle kadınlara, çocuklara yönetilik yeni sosyal alanlar yaratacaklarını, ilçede yaşayıp iş imkanı bulamayan yurttaşlara yönelik istihdam alanları yaratacaklarını bunu da belediyenin bütçesinden tek kuruş harcamadan hayata geçireceklerini belirten Akpolat, ‘İlçemiz aynı zamanda bir üniversiteler merkezi. Beşiktaş’ta yetişen gençlerimizin önünü açaçağız. Beyin göçünün önüne geçerek öğrencilerimizi Beşiktaş’ta yerleşik hale getireceğiz. Önceliğimiz gençlerimiz olacak’ şeklinde konuştu.

İlçedeki yaş almışlara yönelik de çalışmaları olacağını belirten Akpolat, ‘Belediye olarak toplumun her kesimiyle dostluk ilişkilerimizi güçlendireceğiz. İleri yaştaki yurttaşlarımız için üretkenlik merkezleri kuracağız. Yaş almış yurttaşlarımız burada hem sosyal bir ortama kavuşacak hem de gelişecebilecek hastalıklarının önüne geçeçek aktiviteler gerçekleştirecekler. Gençlerimizi ve yaş almış yurttaşlarımız bu merkezlerde buluşturacağız. ’ diye konuştu.

Konaklar Mahallesi sakinleriyle biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Akpolat, daha sonra mahalle sakinlerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183