Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

AKP Katliamları Unuttu

 

MALTEPE- Maltepe Belediye Meclisi’nin temmuz ayı olağan toplantılarının ilk oturumu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi. 2 Temmuz 1993’de meydana gelen Sivas katliamının 25’inci yıldönümü nedeniyle katliamı lanetleyen Kılıç, “Sadece orası değil birkaç gün sonra, 5 Temmuz 1993’de Erzincan Başbağlar’da aynı elim olayı yaşadık. Başbağlar şehitlerini, Sivas şehitlerini, tüm demokrasi şehitlerini bir kere daha saygıyla anıyorum. Ümit ediyorum ülkemiz bir daha bu olaylara asla izin vermeyecek” diye konuştu.

CHP adına söz alan Grup Başkanvekili Özgür Aksoy da, Sivas ve Başbağlar Katliamı ile 11 Temmuz 1995’de Bosna-Hersek’in Srebrenitsa kentinde yaşanan Srebrenitsa Katliamı’nın 23. yıldönümü nedeniyle yaşamlarını yitirenleri saygı ve rahmetle andı.

GÖRMEZDEN GELDİ

Maltepe Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısının ilk oturumunda AKP adına söz alan Grup Başkan Vekili Ufuk Yıldız ise Temmuz ayı içerinde yaşanan ve onlarca insanın hayatını kaybettiği katliamları görmezden geldi. Yıldız’ın konuya ilişkin hiçbir açıklama yapmaması ve katliamları kınamaması dikkatlerden kaçmadı.

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183