Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Akmugan tek tek sordu. Esnafın hali nicedir?

 Millet İttifakı adına Cumhuriyet Halk Partisi’nden Başakşehir Belediye Başkan Adayı olan Abdülhadi Akmugan mahalle mahalle, cadde cadde sokak sokak dolaşarak esnafla dertleşiyor.

Akmugan; seçim kampanyasında “Başak gibi bereketli, Şehir gibi hareketli” sloganına yer vererek ilçe içindeki ticarete ne kadar çok önem verdiğine vurgu yapıyor. Dükkan dükkan gezerek herkese  “Başka bir Başakşehir” için müjde veren Başkan Akmugan’a “geleceğe umutla bağlanmamızı sağlıyorsunuz” diyen esnaflar,  bitsin artık dedikleri çilelerini de sıralıyorlar.

Bahçetepe, Pazartürk, Kayaşehir, Bahçeşehir, Ziya Gökalp, Güvercintepe, Boğazköy, Kayabaşı ve Şahintepe gibi pek çok bölgede esnafın derdiyle dertlenen, kendisinin yeminli mali müşavir olması nedeniyle sıkıntıları çok iyi bildiğini belirten Akmugan; coşku, heyecan ve aşkla hep birlikte başaracaklarını belirttti.

HEDEFLER AYNI DİLEKLER AYNI

Belediye Başkan Adayı Abdülhadi Akmugan şunları söyledi: “ Kentimizin ekonomisini kalkındıran, yükünü taşıyan esnaflarımızın  yanında olmaya devam edeceğiz.  Başakşehir’i gezmeye, Başakşehirli komşularımızı dinlemeye devam ediyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını biliyoruz, tecrübelerimiz ve birikimlerimiz ile çözümlerimizi bir kaç cümlede anlatmaya çalışıyoruz. Mutluluğumuzu, sevincimizi, kederimizi; kısacası tüm duygularımızı her zaman birbirimizle paylaşacağımızın sözünü veriyoruz.  Mali Müşavir olarak zaten esnafın derdinin en yakından bilen bir insanım. Komşularımızın umutlarını yeniden yeşertmek ve daha güzel bir Başakşehir için gayret etmek için söz veriyorum” dedi.

Mutlu ve yaşanabilir bir Başakşehir için taşın altına elini koyduğunu ifade eden Millet İttifakı Adayı Abdülhadi Akmugan “Hedefler, dilekler aynı, kalpler bir olunca Başakşehir daha güzel ve huzurla yaşanabilir olacak. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, huzurla ve kardeşçe yaşayacağımız bir bahar için Başakşehir hazır, biz hazırız. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjimiz ile çalışmaya tüm hızıyla devam ediyoruz. Bize olan inancınız ve desteğinizle yolumuz daha da güzelleşiyor. Taksicisi, fırıncısı, eczacısı... Hepsi Başakşehir'de artık büyük değişimin vaktinin geldiğini düşünüyor. Biz de beklentiyi karşılamak için, aşkla çalışıyoruz ‘Başka Bir Başakşehir’ vizyonumuzu halkımızla el ele birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 

ESNAFIN BEKA SORUNU VAR!

Akmugan’ın sohbet ettiği bir çok esnaf genel maliyetlerden; elektrik, su, doğalgaz fiyatlarından dert yandı. Ucuz meyve sebze yerine tanzimle fatura ödeme merkezleri kurulsa fiyatların düşeceğini söyleyen vatandaşlar; “ Ak Parti iktidarını destekleyenler için bile hükümeti uyarmak için yerel seçim bir fırsattır. 31 Mart’ta sandıkta hükümete halimizi vaktimizi anlatacağız. Uyarıda bulunacağız. Bu hükümet bizden desteği almaya devam ettikçe her yaptığını doğru sanıyor. Uçurumun kenarına geldik. Esnafın beka sorunu var. İşimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz” diye konuşuyorlar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183