Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Akmugan: “Kulak Çekmek İstiyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi Başakehir Belediye Başkan Adayı Abdülhadi Akmugan seçim çalışmaları dolayısıyla sık sık  semt pazarlarındaki vatandaşlarla buluşuyor. Özellikle ekonomik olarak daha dezavantajlı vatandaşların yaşadığı ‘Orta Bölge’ diye bilinen Altınşehir, Bayramtepe, Güvercintepe, Şahintepe, Kayabaşı, Ziya Gökalp gibi mahallelerdeki pazarlarda halkla dertleşiyor. Akmugan kime dokunsa bin ah işitiyor.

“KULAK ÇEKMEK İSTİYORLAR”

CHP ve İyi Parti arasında gerçekleştirilen Millet İttifakı’ndan beklentinin bir hayli fazla olduğunu söyleyen Akmugan “ Millet yerel seçimde dahi projeden çok umut görmek istiyor. İnsanlara pazara girer girmez ‘ vay anam vay’ diyorlar. Pazar el yakıyor adeta, alan pişman, satan pişman... Her şey ateş pahası, ne esnaf memnun nede müşterisi. Pazarlar eskisi gibi yoğun da değil. İnsanlar 17 yıl bu iktidarı sırtında taşıdı. Artık kulak çekmek istiyorlar. Sömürü düzenini yıkmak için yerel seçimi fırsat olarak gören çok hemşehrimiz var. Yüzümüzün gülmesi, sırtımızdan yükün azalması ve huzurlu bir yaşam  için umutlanmanın yolu olarak İstanbul’da bir değişim gerektiğine inanıyorlar” diye konuştu.  

“PAYDALAR ORTAK DİL AYNI”

CHP Belediye Başkan Adayı Abdülhadi Akmugan sözlerini şöyle sürdü. “Daha aydınlık, daha mutlu yarınları Başakşehir'de inşa etmek için komşularımızla buluşmaya devam ediyoruz.  Semt pazarlarını ziyaret ederek komşularımızın sorunlarını dinledik, çözümlerimizi anlattık. Komşularımızla birleştiğimiz paydalar ortak olunca, konuştuğumuz dil de aynı oluyor. Sorunlarımıza birlikte çözüm üreteceğiz. Her zaman elleri elimizde, sevgileri yüreğimizde olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183