Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Akgün muhtarları bilgilendirdi

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2017 yılı Bahar Dönemi Koordinasyon Toplantısı’nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 
Mimarsinan İskele Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda, muhtarları bilgilendiren Akgün, önümüzdeki dönemde yapılacak hizmet ve projeleri anlattı.



Büyükçekmece’nin daha iyi ve daha hızlı hizmet alabilmesi noktasında mahalle muhtarları ile koordinasyonlu çalışmanın büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Akgün şöyle konuştu:



“Siz değerli muhtarlarımızla periyodik olarak yaptığımız bu toplantıları Büyükçekmece’miz adına çok yararlı buluyorum. Mahallelerimizin sorunlarını ve halkımızın beklentilerini en iyi bilen kişiler sizlersiniz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi daha da yaşanılabilir, daha da güzel Büyükçekmece'yi sizlerle birlikte oluşturmaktır. Büyükçekmece’mizin geleceğine çok önemli katkılarıyla ışık tutan siz değerli muhtarlarımıza katılımlarınız için teşekkürlerimi sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183