Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Akçansa ‘Açık Kapı Etkinlikleri’ başladı

 Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, başarısının temelinde önemli katkıları bulunan Büyükçekmeceli paydaşlarıyla Açık Kapı Etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. Akçansa Büyükçekmece Fabrikasında yapılan 80 dönüm peyzaj ve yeşillendirme sahasında misafirlerini ağırlayan Akçansa Büyükçekmece Fabrika Müdürü Edip Alpan, “Büyükçekmece fabrika kapılarımızı tüm paydaşlarımıza açıyor, faaliyetlerimizi aktarıyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.

Akçansa Büyükçekmece Fabrikası’nda gerçekleşen etkinliklere Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat başta olmak üzere kamu kurumu temsilcileri, Büyükçekmece Belediyesi çalışanları ve muhtarlar katıldı. 



ALPAN: 5 BİN KİŞİLİK AİLEYİZ

Akçansa Büyükçekmece Fabrika Müdürü Edip Alpan, paydaşlarıyla yaratıcı çözümler üretmeyi, şirketin kuvvetli yönlerini değerlendirmeyi ve gelişmesi gereken yönleri birlikte keşfetmeyi amaçladıklarını belirtti. Akçansa’nın kurum kültüründe paydaşlarıyla sürekli diyalog halinde olarak gelecek talep, görüş ve öneriler doğrultusunda çevresel, sosyal ve ekonomik performansı hakkında şeffaf bildirimlerde bulunulan katılımcı bir yönetim anlayışı olduğunu belirten Alpan, şunları söyledi:

“Paydaş diyaloğu ve katılımcı iletişim modellerini sürdürülebilirlik stratejimizin ayrılmaz bir parçası olarak kabul ediyoruz. Akçansa Açık Kapı Etkinlikleri de bu çerçevede hayata geçirdiğimiz bir proje. Büyükçekmece Fabrika kapılarımızı tüm paydaşlarımıza açıyor, faaliyetlerimizi aktarıyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. 1967 yılında kurulan fabrikamız ile şu anda 5 bin kişinin yaşamına dokunuyoruz. Yarattığımız istihdam ile bölgeye olumlu katkılar sağlarken, fabrikamız çevresindeki paydaşlarımızın sosyal ve kültürel çalışmalarına da destek oluyoruz. Fabrikamızın içinde 80 dönüm peyzaj ve yeşillendirme çalışması yaptığımız, şu an itibariyle bin 500 adet ağaca ulaştığımız yeşil alan, 500 m2 su havzasına sahip ekolojik gölet var. Hem çevremize hem de bölgeye yatırım yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.

” Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183