Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Akademi öğrencileri sertifikalarını aldı

 Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sertifika ve iftar programına Halk Eğitim Müdürü Aziz Akdoğan, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Tiyatro Akademisi Koordinatörü İlknur Demir ve akademi öğrencileri katıldı.

 

Başakşehir Belediyesi’nin Lise öğrencileri için hayata geçirdiği Tiyatro Akademisi’nde ikinci yılını tamamlayan öğrenciler sertifika almaya hak kazandı. İki yıl boyunca, haftada iki gün toplam otuz iki hafta ders alan 130 öğrenci Milli Eğitim onaylı sertifikalarını alarak akademik bir kariyer elde etti.

 

‘KİŞİLER VARSA DÜŞÜNEN DEĞERLİDİR’



Amacımız yaşadığımız topraklardaki aldığınız medeni şuuru bir sonraki kuşaklara kültür, edebiyat ve sanatla aktarabilmenizdir diyen Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş,”  Kendi geçmişinden utanan gençler değil, geçmişinden güç alıp ona sarılan, geleceğe koşan gençler yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda bilgi açığımız var bunun farkındayız. Bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz ama bundan çok daha önemlisi insansız bu bina, bu salon hiç bir şey ifade etmiyor. Sizler varsanız, bu amaca ulaşacak kişiler varsa düşünen değerlidir. Başakşehir’de kuruluşumuzdan bu yana yaptığımız çalışmaların meyvelerini gördük ve size gelecek yürüyüşünde bir kez daha inanıyoruz. Sadece Başakşehir için değil ülkemizin geleceği için gerçekten söz sahibi olacaksınız. Alacağımız kararlarda gençler, bu kararların her zaman bir parçası olacaktır” dedi.

 

Öğrencilere sertifikalarının dağıtılmasının ardından iftar programına geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183