Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ’DEN SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM!

 Bu anlayış çerçevesinde Turyapı Boğaziçi Sarıyer Evleri sitesinde yaşanan sorunların çözümü ve site sakinlerinin hizmet anlamındaki genel beklentilerinin karşılanması amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.
Kooperatif yöneticilerinin daveti üzerine AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Nurettin Çelik ve başkan yardımcılarından oluşan heyet, yönetim binasında bir toplantı yaptı. Geniş bir katılım ile gerçekleşen toplantıda çeşitli konularda mağdur olduklarını söyleyen site sakinleri istek ve dileklerini ifade etti. Vatandaşların sorun ve görüşlerini dinleyen AK Parti İlçe Başkanı Bayraktar, sorunların çözümü için yapılması gerekenler konusunda her türlü yardım ve desteği vereceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183