Öne Çıkanlar yan fülüt Emin Çelik ezgi halay bulut

Bu haber kez okundu.

AK Parti Sarıyer’de “Salih Bayraktar” dedi..!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından isminin açıklanmasının ardından Sarıyer’e gelerek partililerle buluştu. Yoğun yağışa rağmen ilçe binası önünde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Bayraktar, “Gecemizi gündüzümüze katacağız ve vatandaşımıza gerçekleri anlatacağız. Ne pahasına olursa olsun, seçimi kaybetmek pahasına olsa bile yalan ve iftira siyaseti yapmayacağız” dedi.

Daha sonra ilçe binasında partililerle bir araya gelen Bayraktar yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sarıyerli seçmen kardeşlerime sesleniyorum. 31 Mart’taki yerel seçimlerde oy vereceğiniz adayda şu vasıfları aramalısınız. Bu aday yerli mi, değil mi? Terör örgütleriyle bağlantısı var mı, yok mu? İtibarlı mı, itibarsız mı? Güvenilir mi, güvenilmez mi? Samimi mi, rol mü yapıyor? Çalışkan mı, tembel mi? Bu saydıklarım benim için de geçerli. Beni de böyle değerlendirsinler. Bunlara bakıp, ondan sonra kararınızı vermelisiniz.”.

Salih Bayraktar’ı adaylık coşkusunun yaşandığı ilçe binasında ailesi de yalnız bırakmadı.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183