Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

AK Parti Sarıyer SKM 16 Nisan’a koşullandı

 Çalışma programları günlük olarak yapılıp, görev dağılımı ve sorumluluklar paylaştırıldıktan sonra sahaya iniliyor ve vatandaşlarla yüzyüze görüşmeler, toplantı ve propaganda çalışmakları gerçekleştiriliyor. 



AK Parti Sarıyer SKM olarak güzel çalışmalara imza attıkları belirten Program Sorumlusu deneyimli siyasetçi Cemil Özbalta, “Sarıyer ve ülkemiz için önemli gördüğümüz tüm çalışmaları, İlçe Başkanımız Salih Bayraktar önderliğinde gerçekleştiriyoruz. Öncelikli hedefimiz kardeşlik duygularıyla, Sarıyer’i huzurlu ve mutlu yarınlara hazırlamaktır. Geniş bir kadroyla programlar yapıyoruz. Bütün arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızın aklından geçenleri, hayalini kurdukları projeleri, gerçekleşmesi çok zor olanları bile not alıyor, bunlar içinde öncelikle yapabileceklerimizi programa koyup, harekete geçiyoruz. İnanıyoruzki 16 Nisan’da güzel bir netice ortaya çıkacak. Bizim, Türkiye’nin genelinde olduğu gibi Sarıyer’de de hedeflediğimiz bir oy oranı var. Bu oranı yakalayarak, 2019 seçimlerine taşımayı düşünüyoruz. Umuyorumki İlçe Başkanımız Salih Bayraktar, SKM Başkanımız Hüseyin Cevahiroğlu, program sorumlusu olarak ben, SKM üyesi arkadaşlarım ve partililerimle birlikte her geçen gün daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.



Öte yandan Sarıyer Merkez’de bulunan yeni parti binasındaki tadilat çalışmalarını da hızla yürüten AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, en kısa sürede buraya taşınmayı planlıyor.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183