Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Bayraktar: 15 Temmuz bizim için bir milatdı

 Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Özdemir Bayraktar’ın kardeşi olan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, gazeteci Tuncay Dağlı ile yaptığı söyleşide 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi.  Şu an Türkiye’nin birinci gündem maddesinin 15 Temmuz olduğunu ve bu hain girişimin hiç bir zaman unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini ifade eden Bayraktar, 15 Temmuz akşamı İstanbul’da bizzat yaşadığı olayları anlatıp, Türkiye’nin ülke ve toplum olarak çok büyük tehlike atlattığını söyledi. Bayraktar şöyle konuştu:



“ALLAH AŞKIYLA, VATAN SEVGİSİYLE DOLU YÜREKLERİ HİÇ BİR GÜÇ ALAŞAĞI EDEMEYECEK”
“15 Temmuz bizim için bir milatdı. Ne Osmanlı, ne de Cumhuriyet tarihinde yaşadığımız bir hadiseydi. Baktığımız zaman bu darbe girişimi, yönetimi değiştirme girişimi gibi bir girişim değildi. Tamamen Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etme girişimiydi. Çünkü biz daha önce birçok darbeyi birlilkte yaşadık. Gençlik yıllarımızda yaşadık, daha sonra yaşadık. Ama önceki darbe girişimlerinin uydurma bir nedeni, kılıfı vardı. Bu darbe girişiminde bu da yoktu. Hiç bir kılıf uydurmadan “tamam” dediler, “Bizim hedefimiz bu ülkeyi yok etmek” dediler. Bir yönetim değişikliği falan değildi. Çünkü geçmişteki darbe girişimlerinde ya da 80 öncesinde “sağ-sol” deyip, öğrencileri, üniversite çatışma ortamına sokup, ülkede bir kaos ortamı yaratarak, darbenin altyapısını hazırlamışlardı. Ancak 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunanlar daha önce de bir yolsuzluk operasyonuymuş gibi gösterilen 17-25 Aralık darbe girişimini gerçekleştirdiler. MİT TIR’larının şekilde durdurulması ve Gezi olayları da bir darbe girişimiydi. Maalesef biz bunları geçmişte anlatamadık. Ama tabii ki bu acı tecrübe keşke yaşanmamış olsaydı. Maalesef yaşadık. Bu acı tecrübe bize şunu gösterdi; Allah aşkıyla, vatan sevgisiyle dolu yürekleri hiç bir güç alaşağı edemeyecek. Bunun üstünde bir güç yoktur. Bize bunu gösterdi. Bu arada bu süreç bize şunu da öğretti. Bu milleti itibarsızlaştırmak, sindirmek isteyenler rezil ve zelil olmaya mahkumdur. Bu sürecin bizi daha da güçlendirdiğini düşünüyorum..”



Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183