Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler;

 İlçe teşkilatı ile birlikte, saha çalışmalarıyla adından çokça söz ettiren Ak Parti İlçe Başkanı Aysun Çelikler, Bakırköy’de bulunan eğitim kurumlarını, STK’ları ve spor kulüplerini sık sık ziyaret ettiklerini, yaptıkları mahalle toplantılarıylada vatandaşla bir araya geldiklerini belirtti. Çelikler, “İlçemizde yaşanan sorunları bizzat birinci ağızdan dinliyor ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.


“Sokağın sorununu, o sokakta yaşayan bilir” diyerek, açıklamalarını sürdüren Ak Parti İlçe Başkanı Aysun Çelikler, “Biz hizmet için varız. Bakırköyümüzü nasıl güzelleştiririz onun derdindeyiz” ifadelerini kullandı. Düzenli olarak teşkilat komisyonu ve başkanları ile toplantı yaptıklarını söyleyen Çelikler, vatandaşın belediye yönetiminden şikayetlerinin had safhada olduğunu belirtti.



“Biz temsili demokrasinin çoğulcu, katılımcı ve yarışmacı niteliğini önemsiyoruz. Bu özelliklerin hayata geçirilmesinde; verimli, kaliteli ve denetimli bir kamu yönetiminin kurularak sürdürülmesinde, sivil toplum örgütlerinin önemine ve vazgeçilmezliğine inanıyoruz” diyen Çelikler, Bakırköy ilçe sınırları içerisinde İBB’nin hizmet vermesi gereken noktaları raporlayarak, çalışmalarına hız verdiğini söyledi.


İncirli Caddesi üzerinde faliyete geçen İlçe Hizmet Binası’na, talep ve önerileriyle çalışmalarına yön verecek tüm yurttaşları davet eden Aysun Çelikler, “Tüzüğümüzde de yer aldığı gibi, Türk Milleti’nin en önemli yönetim kazanımının Cumhuriyet olduğuna ve egemenliğin, kayıtsız ve şartsız milletimize ait olduğuna inanan partimizin ilçe başkanı olarak, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Selvi Sarıtaç-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183