Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Ahmet Selçuk İlkan, Büyükçekmecelilerle buluşuyor!

  Büyükçekmece Belediyesi, “Açık Hava Yaz Konserleri” nde sevilen sanatçı Ahmet Selçuk İlkkan ile Büyükçekmecelileri buluşturuyor. Konser 22 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00’de Sinanoba Barış Manço Parkı’nda gerçekleşecek.


Bu yaz çok renkli ve coşkulu geçecek

Büyükçekmece Belediyesi Açık Hava Yaz Konserleri’nin Ahmet Selçuk İlkkan ile başlayacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her yıl olduğu gibi bu yaz mevsiminde de hem Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festival, hem de birbirinden özel sanatçıların katılacağı birbirinden renkli kültür ve sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Cumartesi günü, Sinanoba Barış Manço Parkı’nda gerçekleştireceğimiz Ahmet Selçuk İlkkan konserine tüm büyük Büyükçekmece ailemi bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183