Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Adres Giyim’den anlamlı destek

 İşletmeciliğini Buğra Hancer’in yaptığı Adres Giyim mağazası ilçesinin takımına destek olmaya devam ediyor. Lig öncesinde Alibeyspor’a maddi-manevi desteğini esirgemeyen Buğra Hançer ligde ilk maçlarına çıkacak olan Alibeyspor Bayan takımın ve teknik heyetine maç kahvaltısı vererek ilk maçlarında başarılar diledi. Silivri sahilinde bulunan Beyzade Cafe ve Restoranda verilen maç kahvaltısına Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Alibeyspor Yönetim Kurulu Üyesi Aslıhan Seda Solmaz, Alibeyspor Sportif Direktörü Nursal Bilir, Alibeyspor kaleci antrenörü Cemil Memiş ile birlikte tüm kadro katılım sağladı.









TEŞEKKÜR ETTİ

 
Verilen kahvaltının ardından kısa bir açıklamada bulunan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta; “Alibeyspor her zaman halkın takımı olmuştur. İlçesinin esnafının desteği ile Silivri’de özellikle futbolda önemli oyuncuları profesyonel liglere hediye etmenin gururunu yaşamaktadır. Aynı zamanda ilçemizin ilk profesyonel bayan futbol takımına sahip olmak ve yolda rakipsiz yoluna devam eden nadide bir kulüptür. Asla mütevazi olamayacağım bir konudur ilçemde futboldaki başarılarımız. Bugün burada değerli esnaf kardeşimiz Buğra Hançer ve Adres Giyim’in daveti ile ligdeki ilk maçımıza çıkmadan önce maç kahvaltısında bir araya gelmenin huzurunu yaşıyoruz. İlçemizdeki esnaf kardeşlerimizin önemli desteği ile ilçemiz genç kızlarımızın spor yapmasına sağlamaktayız. Yönetimim ve şahsım adına bizlere desteklerini esirgemeyen başta genç işadamlarımızdan Buğra Hançer’e ve tüm ilçe esnafımıza sonsuz teşekkürlerimi bir borç bulurum” diyerek sözlerini tamamladı. 


Bilal çığrım-kent yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183