Öne Çıkanlar memur nikah sarayı heyecan Türkiye Atletizm Federasyonu Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Acılı İskender Bursa Kebap Evi’nin Menüsünde

 Bursa’nın Özel Lezzetleri İçin Bursa’ya Kadar Yorulmanıza Gerek Yok

Bursa’ya özel tatları üstün lezzet ödülü ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında bulunan toplam 98 restoranında tüketicilerinin beğenisine sunan Bursa Kebap Evi, menüsündeki çeşitliliğiyle her yaştan ve damak zevkinden tüketiciye hitap ediyor. Restoranlarını misafirleri için sevdikleriyle keyifli vakit geçirebileceği sosyal konseptlerde oluşturan marka; çorbadan ana yemeğe, salatadan tatlıya, şıradan kahveye tüm yiyecek ve içecek alternatifleriyle doyurucu bir sofra kuruyor. Acılı İskender, Bursa Kebabı, Muhteşem Bursa, Beğendi Yatağında Köfte gibi ana yemekleriyle yetişkinlerin, Tombik Döner ve Köfte’siyle küçüklerin iştahını açan Bursa Kebap Evi; Bursa’nın incisi kestane şekerinden yapılan Uludağ Tatlısı ile ise her yaştan misafirin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Bursa Kebap Evi’nde Yemek Beklerken Sıkılmak Yok

Yemek yemek her kesimden insanı mutlu ediyor ancak sipariş verdikten sonra yemek beklemek müşteriler için can sıkıcı oluyor. Türkiye’nin ödüllü ve global iskender markası Bursa Kebap Evi; restoranlarında müşterilerin bekleyerek sıkılmasını önlemek için sosyal projeler üretiyor ve tüm şubelerinde eş zamanlı olarak hayata geçiriyor. Amerikan servislerine entegre ettiği uygulamalarla zaman zaman yetişkinlere, zaman zaman da çocuklara yönelik sanatsal etkinlik ve yarışma düzenleyen marka, siparişin masaya geliş sürecini keyfe dönüştürüyor. Yetişkinlerden daha sabırsız olan küçük misafirlerin bekleme telaşına ise boyama kalemleri ve kitaplarıyla renk katan restoran zinciri; küçük misafirlerin hayal dünyalarını genişletmesine katkıda bulunuyor ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor.

Detaylı Bilgi İçin:

http://www.bursakebapevi.com/

Telefon: 444 6 304

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183