Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

Acılı Aileler Kızları İçin Taziye Verdi

 BAŞAKŞEHİR- Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden gelen tren faciası haberi tüm Türkiye'nin ciğerini dağladı, ateş yine düştüğü yeri yaktı. Kazada hayatlarını kaybedenlerden Bahar Koçman ve Yağmur  Laçin  için önceki gün aileleri tarafından Başakşehir İkitelli’de bulunan Ebutalip Camii’nde taziye verildi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı taziyede duygu dolu anlar yaşanırken genç kızların babaları Ali Koçman ve Cabbar Laçin, taziyeleri kabul etti.

​​​​​​​

“ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Acılı babaların ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlenirken, baba Ali Koçman, “Ülkemizin başı sağolsun. Talihsiz bir kaza sonucu evlatlarımızı kaybettik. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın” dedi. Aile yakınları ise, “Bu yaşanılan olay bir cinayettir. Bu olay kaza diyerek geçiştirilemez. Sorumlular derhal bulunmalı ve cezalandırılmalıdır” diyerek tepki gösterdiler.

Kent YAŞAM



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183