Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Abdurrahman Ada’nın oğlu Eymen erkekliğe ilk adımını attı

 

Esenyurt Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sünnet düğününe çok sayıda seçkin davetli katılım sağladı. Ada ailesinin minik üyesi Eymen Ada’nın kirvesi ise bölgenin tanınan ismi Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak oldu.

Düğün törenine katılım yoğun olurken siyasiler, iş adamları ve STK temsilcileri Ada ailesinin mutlu günüde bir araya geldi. Törene; Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, MHP İlçe Başkanı Halil Kaval, BBP İlçe Başkanı Ercan Kolcu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ender Esiner, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Esenyurt Muhtarlar Derneği, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda aile yakını katılım sağladı.

Horonlar ve halaylar çekildi

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan sünnet merasimi Semazen gösterisi ile devam etti. Takı töreni ve yemek ikramı sonrasında program, yöresel sanatçıların seslendirdiği müzik dinletisi ile horonlar ve halaylar çekildi. Giresun yöresi folklor ekibinin horon gösterisi büyük alkış alırken, sünnet düğünü kirvesi olan Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak tarafından getirilen Van yöresi Halk oyunları ekibi geceye farklı renk kattı.

 

“Mürvetlerini görmek nasip olsun inşallah”

Esenyurt Karadenizliler Platform Başkanı ve İstanbul Görele Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Ada konuklarını kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterdi. Ada: “Oğlumuz Eymen’in sünnet merasimini dostlarımız, akrabalarımız, kardeşlerimiz, iş adamlarımız, siyasetçilerimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve basın mensubu arkadaşlarımız ile icra ettik. Rabbim çocuklarımıza sağlık, afiyet versin. Mürvetlerini görmek nasip olsun inşallah. Bu vesile ile mutlu günümüze katılım sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Alatepe’ye, önceki Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Yasir Çelik’e, MHP İlçe Başkanı Sayın Halil Kaval’a, BBP Partisi İlçe Başkanı Sayın Ercan Kolcu’ya, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Ender Esiner’e, telgraf ve çelenk gönderen büyüklerimize, iş adamlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, STK temsilcilerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, basın mensuplarımıza, Ada Ailesi ve Kirvemiz Kıyak Ailesi adına sonsuz teşekkür ediyoruz ‘’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183