Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

8 yıl aradan sonra “ÖZLEMİŞİM”

 Geçtiğimiz gün Türkiye’nin ilk ulusal nostalji radyosu Pal Nostalji ’de Hakan Küfündür’e konuk olan Türkiye’nin yaşayan en eski gruplarından Gündoğarken, 8 yıl aradan sonra çıkardıkları “Özlemişim” albümünü ve bu 8 yılda neler yaptıklarını anlattılar.

Ağustos’un son günlerinde piyasaya çıkan “Özlemişim” albümünün aslında 1,5 yıl önce hazır olduğunu ancak elde olmayan sebeplerden dolayı şimdi çıkardıklarını belirten grup üyeleri, amca İlhan Şeşen’in gruptan ayrılma nedenine de açıklık getirdi.

Hakan Küfündür’ün “ İlhan Şeşen ayıldıktan sonra Gündoğarken dağıldı diye bir durum ortaya çıktı. Ama daha sonra öyle olmadığı anlaşıldı. Eksikliği hissediliyor mu ya da sizce neden böyle bir şey oldu?” sorusuna grup üyeleri, her grupta benzer süreçlerin yaşandığını, en büyük nedenin müzikalite farklılığı olduğunu belirttiler. Amca İlhan Şeşen’in daha çok doğu sazlarını, arabesk kemanları severken; diğer grup üyelerinde bu anlayıştan dolayı kopukluk yaşandığını söylediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183