Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

8. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yarışmada ödül kazanan tüm fotoğrafçıları kutlayarak, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kültür ve sanatın her alanında desteğimiz sürecek” dedi.


1028 fotoğrafçı katıldı

8. Uluslararası Büyükçekmece Fotoğraf Yarışması’na 1028 fotoğrafçı 8920 adet fotoğrafla katıldı.  Yarışmanın jürisi A. Muhsin Divan, Burak Şenbak, Prof. Güler Ertan, Yrd. Doç. Dr. Oktay Çolak, Vladimir Jovanovski (Makrdonya), Zoran Djordjevic (Sırbistan) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ödül kazanan fotoğrafçılar belirlendi. Buna göre 3 kategoride yapılan yarışmada altın madalya kazanan fotoğrafçılar şu isimlerden oluştu: Mehran Cheraghchi Bazar (İran), Rıdvan Süslü (Türkiye) ve Mahfuzul Hasan Rana (ABD)


Başkan Akgün, kültür ve sanata desteğimiz sürecek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 8. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın 4 kez dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali seçilen 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapıldığını hatırlatarak; “Yarışmada madalya kazanan, mansiyon ve sergileme başarısı elde eden tüm fotoğrafçıları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Büyükçekmece Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kültür ve sanata verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” diye konuştu.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183