Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

320 Sarıyerli kadın şimdi daha fazla hayatın içinde

 2016-2017 eğitim - öğretim dönemi içerisinde SAGEM (Sarıyer Gençlik Eğitim Merkezi) kurslarında eğitim gören 320 kadına katılım belgelerini Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem verdi.


Sarıyer Belediyesi, bölgedeki kadınların sorunlarını belirlemek, çözüm yolları geliştirmek, kadınları sosyal hayatın içine daha fazla çekmek için oluşturulan programlarda;Kadın Sağlığı Eğitimlerinden, Bilgisayar, Bağlama, Pilates ve Zumba’ya, Okuma Yazma derslerinden açık öğretim derslerine kadar geniş bir eğitim yelpazesi ile bir araya gelerek kendilerini geliştiriyorlar.



“YERİME MUTLAKA BİR KADIN BELEDİYE BAŞKANI GELECEK”
Sertifika törenine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızı, özellikle de kız çocuklarımızı okutmak, siz annelerin boynunuzun borcudur. Yaşamda kadınların aktif rol almasını istiyorum. Toplum sizin aldığınız eğitimle huzur bulacaktır. Ben bir gün bu işi bıraktığımda yerimde mutlaka bir kadın belediye başkanı olacak bunun da sizlere sözünü veriyorum. Yaşamı paylaşmalıyız. Biz belediye olarak gerektiğinde asfaltı az dökeriz, paramızı, siz kadın ve çocukların eğitimlerine harcarız.”
Törene katılanlarla yapılan kahvaltı sonunda Sarıyer Belediye Başkanı ve AÇEV Genel Müdürü Nalan Yalçın işbirliği adına bir protokol imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183