Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

“23 Nisan Esenyurt’ta Coşkuyla Kutlandı”

Esenyurt, Ahmet Keleşoğlu İlkokulunda düzenlenen programda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bu yıl 97’nci yılı kutlandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Garnizon Komutanı Albay Burhan Elverir, Ahmet Keleşoğlu İlkokulu Müdürü Sinem Morgül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Esenyurt İlçesi ilk ve ortaokullar arası düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Garnizon Komutanı, Albay Burhan Elverir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ödüllerini takdim etti.

Romanya’dan gelen misafir öğrencilerin müzik gösteri ardından, Ahmet Keleşoğlu İlkokulu öğrencileri tarafından halk oyunları ve dans gösterimi yapıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183