Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

"2023 ve Sonrası Türkiye İçin Daha Çok Çalışmalıyız"

 AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, dernek üyeleriyle sohbet ederken, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi. 


AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, Köken, projeleri hakkında bilgi verdi. İlçenin sorunlarının derinlemesine analiz edildikten sonra ortak akılla çözüleceğini dile getirdi.

Deniz Köken: 2023 ve sonrası Türkiye için daha çok çalışmalıyız
“Biz şehrimizi nasıl daha sorunsuz, yaşanılabilir bir şehir haline getiririz. Bunun mücadelesini vermeliyiz” diyen AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, "Bu bir yerel seçim ama ‘2023 ve 2023'ten sonra Türkiye nereye gidecek ve nerede olması gerekiyor’ konusu da son noktası olan bir bölüm. Eğer küçük bile olsa bir tökezleme yaşarsak 2023 ve 2023 sonrası için sıkıntılar da bizi bekliyor olacak. Bunu sizler zaten biliyorsunuz. Şehre ve şehirciliğe dair ne yapabiliriz. Bu insanlar yaşadığı şehirde nasıl mutlu olabilirler. Yaşadığımız şehri huzurlu ve mutlu yapmalıyız ki buradan insanlar başka yerlere gitmesinler. Hep bizim dostlarımız burada yaşasınlar. Bazı şeyleri yeniden masaya yatırmalıyız. İstişare yapmalıyız. Yerel yönetim demek halkın kendi kendini nasıl yönettiği sistemi en iyi ortaya koyduğu yerdir." dedi.



"Bilgi havuzu oluşturacağız"
Ortak aklın çok önemli olduğunu dile getiren Köken sözlerini şöyle sürdürdü: "Yerel meclisleri, mahalleleri de yönetim içine dahil etmek istiyorum. Görüş alış verişini daha sağlıklı, daha ulaşılabilir hale getirmek istiyorum. Herkes rahat bir şekilde düşüncelerini bizimle paylaşsın istiyorum. Bilgi havuzu oluşturacağız. Vatandaş ne istiyorsa onu yapalım. II. Beyazıt döneminde bir anket yapılıyor. Halk ne ister diye bir soru soruyorlar. Şöyle bir cümle çıkıyor. Halk devletin uyanıklığında uyumak ister. Bizim vatandaşlarımız belediyesine güvenmek istiyor. Belediyesinden doğru hizmet almak istiyor. Bizim vatandaşımıza, vatandaşımızın bize güvenmesi lazım. Bu karşılıklı sık görüşmeyle olur. Bütün STK'ları işin içine dahil etmekle olacak. STK'larla en az 2 ayda 1 meclis gibi bir araya gelmeyi planlıyorum. Şehrin belediyesiyle bir araya gelsinler. Kendi sorunlarını bizimle paylaşsınlar. Ayrıca bir şey daha söyleyeyim. En çok çalışan derneğin bir köyünü Eyüpsultan ile kardeş yapacağız. O köyü örnek köy projesine dahil edeceğiz."



Adem Koçyiğit: "Bizi hiç yalnız bırakmadınız"
Herkese hitap edecek prolerinin olacağını söyleyen AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ise, "Bizim her mahallemizde, her mahallemizdeki gencimize, yaşlımıza, çocuğumuza dokunacak projelerimiz var. Proje ekibimiz bunları kendi bünyesinde çalışıyor. Sizlerle buluşturacağız. Projeler lansmanı yapacağız. Sizlerin destekleri çok önemli. Ordulu hemşehrilerimiz Eyüpsultan'da bizi bugüne kadar hiç yalnız bırakmadılar. Desteklerini hiç esirgemediler. İnşallah bu desteği bu seçimlerde de sizlerden istiyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183