Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

2019 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

 Esenler Belediye Meclisi’nin 6. Seçim yılı 2. Dönem Meclisi’nin Temmuz ayı toplantılarının ikinci birleşiminde Esenler Belediyesi’nin 2019 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu görüşüldü. Esenler Kültür Merkez'inde, 1. Meclis Başkan Vekili Engin Aydoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2019 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu’nun görüşülmesine geçildi.


2019 Mali Bütçe Performansı Yüzde 104

Esenler halkına verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ve yeni sözler için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, sözlerine şu şekilde devam etti:

"2019 yılı yerel seçimlerinde Esenler halkına beş temel vizyondan bahsetmiştik. Bu beş temel vizyonda işler yapacağımızı söylemiştim. Bireysel zenginlik, güvenli yaşam, nitelikli yaşam, daha planlı ve son olarak fiziki ve mekansal sorunlarını bertaraf etmiş yeni bir çizgiyle yoluna devam edilmiş yeni bir yaşam. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda Esenler halkına verdiğimiz sözleri çok şükür yerine getirmişiz. İstanbul'un 39 belediyesini incelediğinizde mali bütçe performansının yüzde 104 olduğu ikinci bir ilçeyi bulamazsınız. 2019 yılı mali bütçe performansımız yüzde 104 küsür ile geçilmiştir."


11 Yılda 550 Milyon TL Ek Kaynak

"Yıllık Faaliyet Raporu puanın 100 üzerinden 100 olması için daha da çok çalışacağız" diyen Göksu, "Belediyeler kaynak üretirler. Bu kaynağı üreterek belediyenin kendi kaynakları çerçevesinde iş yaparlar. 11 yılda belediyemiz, belediye bütçesinin dışında kaynak olarak 550 milyon TL ek kaynak kazandırarak ilçemize yeni hizmetler yaptık. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin çok ötesinde işler yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Her faaliyet raporunun sonunda bir sınıf geçme notu gibi bir not vardır. Performansımız, yüzde 96.86. 100 üzerinden 97 almışız. Demek ki hala 3 puanlık bir eksikliğimiz var. Bunu da halletmemiz lazım. Esenler, bu ilçenin ve ülkenin insanları her zaman hizmetin en iyisine en güzeline layıktır" ifadelerini kullandı.

Esenler Belediye Meclisinin 09.07.2020 tarihli 2.birleşim meclis toplantısında 1 yıl görev yapmak üzere seçilen Encümen Üyeleri;

1- Meryem İNAT

2- Samet EREN

3- Mehmetali SELMANİ

Hukuk ve Temel Haklar Komisyonu Üyeleri;

1- Ömer ÇETİNKAYA

2- Enes BOZDAĞAN

3- Hatice YILMAZ

4- Mehmet Rıdvan ARSLAN

5- Temel GÖDEK

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri;

1- Hasan ŞAHİN

2- Gülbek TAŞTAN

3- Burhan ŞENTÜRK

4- Mehmet Kazım ESEN

5- Celil AYAN

İmar, Bayındırlık ve Şehircilik Komisyonu Üyeleri;

1- Hakan CİNER

2- Sebahattin YİĞİT

3- Nazan KÖLE

4- Hüseyin AKSOY

5- Fuat BASALİOĞLU

Tarife, Esnaf ve Ticaret Komisyonu Üyeleri;

1- Çiğdem ÖZ

2- Yasin ÜRAY

3- Halit SEMİZ

4- İlyas DURAS

5- Emre MISIRLI

Kentsel Dönüşüm, Mesken, Altyapı ve Deprem Komisyonu Üyeleri;

1- Osman GÖKÇEBAŞ

2- Aziz DAMAR

3- Mehmet Kamil AYATA

4- Hacer DİRİ

5- İrfan Çıkmazoğlu

Kültür, Sanat, Eğitim, Gençlik, Kadın ve Aile Komisyonu Üyeleri;

1- Hatice YILMAZ

2- Ayşe Çiğdem Kaya USTA

3- Samet Eren

4- Özcan EROĞLU

5- Hüseyin AKSOY

Sosyal Hizmetler, Engelliler ve İstihdam Komisyonu Üyeleri;

1- Hacer DİRİ

2- İlyas DURAS

3- Subat Dalgalı

4- Emre MISIRLI

5- Oğuzhan BAŞDOĞAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183