Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

2018 düğünlerinde %20 artış bekliyor

 Eylül – Ekim ayları doldu, kampanyaya yoğun ilgi gözleniyor

 

Bu yılın ikinci yarısının, ilk yarıya oranla doluluklarda ve düğün organizasyonlarında daha başarılı olduğunu ifade eden Tuğba Korkmaz, şunları kaydetti:

“Eylül ve Ekim aylarında, çok az boş tarihimiz kaldı. Diğer aylara da, düğünle birlikte, kongre ve toplantılar için talepler geliyor. “Kayseri’de düğün İstanbul’da balayı” kampanyamızın satışlarımıza %15’lik bir katkısı oldu. Bu yılsonuna kadar planladığımız kampanyayı, 2018 yılında da devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

Kaliteden ödün vermiyor, daha iyisi için çalışıyor

 

Toplantı ve organizasyonların vazgeçilmez markası olduklarını anlatan Tuğba Korkmaz, konuşmasına şöyle devam etti:

“Otelimiz, üst kalite toplantı ve organizasyonlar için vazgeçilmez bir marka haline geldi. Gerek salonlarının şıklığı, gerek içeride sunulan teknik ekipman ve yemeklerin yüksek kalitesi ile zarif organizasyonların vazgeçilmezi olmuş durumdayız. Mimarisi ve genişliği ile de özellikle büyük organizasyonların ihtiyaç duyduğu imkanları kolaylıkla sağlayabilen otelimiz, şehir ve ülke çapında büyük organizasyon ve kongrelere ev sahipliği yapıyor. Açıldığımızdan beri, şehirde gerçekleşen önemli toplantılarda ile çok üst düzey yerli ve yabancı devlet adamlarını başarıyla ağırlayan otelimiz, şehrin en çok tercih edilen elit mekanı oldu. Kayseri’nin hak ettiği Radisson’un dünya kalitesini sunuyoruz ve %100 misafir memnuniyeti kalitemizden hiçbir şekilde ödün vermiyoruz. Hatta daha da iyisi için çaba sarf ediyoruz. Otelimizin açılması ile birlikte, elit bir düğün veya organizasyon gerçekleştirmek için İstanbul veya Ankara’yı tercih etme gerekliliği de son bulmuştur” dedi.

 

Saygı ve hürmet, ayrıcalıklı hissettiriyor

 

Davet sahiplerinin hayallerindeki düğünün tüm detaylarıyla mükemmel olmasını istediğini ifade eden Tuğba Korkmaz, şunları anlattı:

“Burada bizim tecrübeli ekibimiz devreye girerek, istedikleri düğünü, bütçelerine en uygun ama davetlilerin de en çok keyif alacağı zarif bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için danışmanlık sağlıyor. Ayrıca, bizim otelimize ister düğün, ister konaklamak için gelmiş olsun, tüm misafirlerimiz VIP’dir. Düğün için gelen davetlilere gösterdiğimiz saygı ve hürmet sebebiyle, misafirlerimiz kendilerini ayrıcalıklı hissetmektedirler. Ziyafet organizasyonunda, eğitimli servis personeli kadar, eğitimli mutfak personelinin kalitesi de önemlidir. Ziyafet menülerinde yer alan yemeklerin görünüşü, lezzeti ve sunuşunun başarılı olabilmesi için, özel bir mutfak ekibimiz bulunuyor. Otelimizin kuruluşu sırasında, iyi düzenlenmiş bir ziyafet mutfağını da planlayarak, en son teknoloji ile çalışan özel ekipmanlarla ziyafet mutfaklarını donattık. Diğer yandan, düğünlerde verilen yemeklerin kalitesi ISO22000 standartlarında hazırlanmaktadır. Damak tadına hitap ediyor olmamızın da, yoğun tercih edilmemizde büyük payı bulunuyor” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183